So no one told you life was gonna be this way

Jag sitter här och försöker plugga lite, men det går inte, jag vill inte. Jag längtar till den 12 juni så att sommaren kan börja på riktigt. Lina gick precis härifrån, den lilla lyckosten ska till Paris imorgon. Hoppas du njuter av resan kära du <3

Meanwhile frågade mamma mig om jag ville följa med henne till vårmarknaden i sumpan som pågår i detta nu, men jag tror inte det. Känner mig butt ugly + att jag måste plugga. Åhhh! Förresten jag såg ett par jättesnygga skor på din sko som jag bara måste ha. Det passar ju perfa eftersom jag ska till stan imorgon.

Nu är det snart vänner, programmet som alltid får mig att skratta, whenever, wherever. Hej.


Sometimes we all need to sing a long

Igår natt när jag inte kunde somna låg jag och tänkte på vad som gör mig lugn. Jag kom att tänka på musik. Musik gör mig lugn. Tillsammans med min soliga balkong så har vi en perfect match!

090526






























Med en underbar sol som lyste på balkongen la jag mig ner och solade när jag kom hem. Det var så skönt och bara ligga där, slappna av och lyssna på ipoden. Älskar våran balkong.


Aj.

Har du fått solsting? Ät mycket chips.

090525

IDAG FYLLER JOHANNA 17 ÅR!!!!! YYEEEEEYYY GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!!!! <3

+ att jag har världens fulaste bränna på armarna. Bondbränna kallas det och det är till det extrema!!! aj.

!!!!!!!!!!!

Förstår ni hur frustrerande det är när man helt plötsligt inser att det dokumentet med konsekvenser från den ryska revolutionen är puts väck? När man frenilt sitter och klickar sig igenom hela datan för att hitta det satans dokumentet, men NEJ!! Det som man satt och skrev ner en kväll för att senare nästa kväll skriva ner det i uppsatsen och så finns det inte, förstår ni? Det är bara så...........AAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRGGHHHHHH!!!!! 

090506

Nu sitter jag här och dricker min proviva blåbär för magen, det är ganska gott. Satte mig framför datan enbart för att plugga på historia, men det går inte riktigt i den takt som jag vill att det ska gå. Så därför tänkte jag nu börja sträckplugga tills sju då sista avsnittet av vänner börjar, snyft. Nej, plugga var det! Hej.

När du har en stund över...


Vart jag än går så blir jag suktad av dessa chokladbollar HELA tiden så jag bestämde mig att göra ett par stycken när jag kom hem, det var ju så länge sedan sist. Kan dock inte påpeka att jag är världens bästa bagare, då jag var tvungen att göra om receptet efter ett misslyckat försök. Det blev 29 stycken och goda var dem. Fast nu mår jag lite illa. Så nu ska jag fortsätta skratta åt vänner. Herregud vilken bra serie!

RSS 2.0