Impulsiv vecka

Jag har inte skrivit på länge, men det är lov och därför sitter jag inte vid datan så mycket. Detta är vad jag har haft för mig de senaste dagarna:

- haft en mini-magsjuka (jag börjar bli van nu!)
- Vart på ikea och skrattat åt en jätterolig toaskylt :D
- Ätit en jätteäcklig korv.
- Tagit livmoderhalscancer vaccinet (inga kommentarer)
- Köpt sex and the city boxen för att jag tyckte synd om mig själv.
- Köpt en väska
- Köpt twilight böckerna
- Städat
- Upptäckt att blommorna börjar växa på marken
- Hoppat glädjeskutt
- Klagat över min stela arm (jag är känslig)

Nu vet ni varför jag inte har haft tid att skriva och jag kommer säkert inte skriva något mer förrens vi börjar skolan. Bye!


090223


Det är måndag och jag är hemma. Tråkigt. Idag har jag bara tagit det lugnt, legat i sängen typ hela dagen för jag har så jävla ont i huvudet. Har nog haft det i några veckor nu, så mamma vill att jag ska gå till doktorn. orkar inte.

På torsdag ska jag ta vaccin mot livmoderhalscancer och får väl se hur det slutar! Blir alltid så nervös när jag ska ta sprutor, HAPPY THOUGHTS! Nu ska jag i alla fall sluta städa och sätta mig och titta på någon film, det finns ju typ ingenting bra på tv idag.

Det är snö ute. Det gillas inte.

jag finns

Ni kanske har märkt att jag inte har skrivit på länge och det är för att denna vecka har jag haft mycket plugg! Men nu är det bara två dagar  kvar tills det är SPORTLOV, woho! Nu är det snart dags för religion, nej nu börjar vi så bye bye!


Fredagen den 13

Dagen började med att jag försov mig, vaknade 45 min innan vi började! Bra där. Men ändå, på något sätt kom jag i tid, woho! Idag var det temadag i skolan, det var väl roligt :P Fick göra heta stolen, speeddating, teater osv. Sen så var även Olle från Fråga Olle där och höll en föreläsning. Där var nästan hela dagen beskriven kortfattat, men orkar inte skriva nå mer, vill bara gå och lägga mig!

Ha det

yes

äntligen, äntligen, äntligen är mitt rum NÄSTAN klart. Jag har fått mitt efterlängtade skrivbord och jag har möblerat om rejält. Ingenting står där det tidigare stod, förrutom sängen då och det känns väldigt fint. Nu ska jag bara stoppa in lite i bokhyllan och fixa allt annat småkrafs, sen är det klart. Woho! Just nu mår jag väldigt illa eftersom jag så envist skulle stoppa i mig den där ahlgrens bilpåse. Blä!
 

Say what?

ÄNTLIGEN får jag öppna munnen. Kan någon förklara mig hur det gick till när Analeigh blev trea, för jag hängde inte riktigt med där :S

I skolan

Nu sitter jag i skolan och ska snart börja historian. Vi håller nu på med att justera projektorn som är våran dagliga syssla och idag ska vi prata om revolutionernas tid som vanligt. Nu blev Rosanna bländad, samtidigt som hon och Fanny sitter och gör figurer + att peter kommer in  med någon bakelse och suktar oss som sitter längst fram. Nu börjar vi så nu måste jag lyssna, bye!

090210

Nyduschad sitter jag här i sängen och tittar på vänner som alltid får en att skratta till. Efter det är det top model och det börjar närma sig finalen, men vet redan vem som vinner. Imorgon är det dags att ÄNTLIGEN åka till ikea för att köpa grejor till mitt rum som jag så länge har hållt på med att fixa. Mitt rum kommer att bli fint, som det inte vart på hundra år med alla påsar på golvet. Blä! Nu är det dags för mig att kanske plugga lite, så jag inte behöver göra allting i sista minuten. Ha det bra!


Måndagen den 9 februari

Idag har det varit en helt normal dag, tråkig spanska som vanligt och sen idrott där vi skulle åka skridskor. Jag var sämst, dunsade i isen ett antal gånger så nu har jag en stor bula på knät som är ungefär i samma storlek som själva knäskålen, men jag e´ inte bitter. Senare idag var jag även i skolan för något som hette ämnessamtal eller nåt sånt. Fick inte så mycket ut av det, orkade inte stå och vänta, så jag pratade bara med en lärare. Nu ska jag göra ingenting och sen klockan tio börjar ju prison break.

090208

Idag är det söndag vilket betyder plugga, vilket jag även gjort och det var seriöst pluggande. Klapp på axeln till mig. Har dock vart slö ett tag nu och tänker vara det en stund till tills One tree hill börjar. Gissa vem som blev glad när jag såg att det hade börjat igen, woho!


Jag har fått i uppdrag att gå till ica och köpa godis, men jag orkar inte även fast det bara tar en minut att gå. Slö var det rätta ordet!

Hemma

Nu är jag hemma ifrån Carro, det var jättemysigt och det skrattades en hel del! Slumrade till lite då och då under den andra filmen och gav sen ganska många konstiga kommentarer när jag vaknade till.  Nu hade jag tänkt plugga lite tills jag ska i väg att jobba. Senare ikväll ska jag bara chilla och ta det lugnt, är så in i bomben trött!



Roy och Roger har en mack ihop...

6 februari

Nu är jag hemkommen från skolan. Inte en så jobbig dag, men det är det ju aldrig på fredagar nu för tiden. Ikväll ska jag till Carro för hon har en filmkväll, det ska blir muy muy roligt. Nu tänkte jag bara vila och läsa min engelska bok som jag inte läst så mycket i. Adios

Nu var det klippt

Nu har jag klippt mig och är faktiskt nöjd. Hon som klippte mig var så jäkla rolig, hon pratade hela tiden och jag skrattade åt det hon sa. Hon tyckte även att jag hade underbart hår och att det var tjockt + andra komplimanger. Det är ju aldrig fel att höra! Nu har jag har ju lovat att jag skulle lägga upp en bild på det nyklippta håret. Men det får bara bli en halv bild, ni får hålla er lite på sträckbänken :)


FÖRE


EFTER

Torsdag

Nu sitter jag på våning 4 tillsammans med Rosanna och Johanna gör nada. Klockan kvart i fem ska jag iväg och klippa mig. Ska klippa bort typ halva håret, scary tänk om det inte blir bra? Jag KANSKE kan visa en bild senare på hur det blev, men bara kanske. Nu är klockan 13.13 påminde Rosanna mig om så vi hoppar för fullt här + slår varandra på fingrarna eller vad man nu kan kalla det! :S

Hörs sen...

Sova? Nu?

Japp, det är dags för mig att sova. Brukar egentligen aldrig gå och lägga mig så här tidigt, men jag känner att mina ögonlock börjar hänga lite... + att jag somnade idag i skolan, vad är detta? Jag? Sova i skolan? Inte varje dag det händer, men jag kunde inte hålla mig vaken efter flera MISSLYCKADE försök att föstå photoshop.


ZZZ...


undrar...



Undrar hur länge jag suttit och skrattat åt den här bilden? Jag ser så oerhört roligt ut när jag åker skridskor. Vad gör jag?Det ser ut som om jag åker förbi i hög fart för att sedan ramla ner i en enda stor hög. Var det någon som förstod det där? Jag har i alla fall kul :)


The Unborn



Scary film, satt som en staty hela filmen och var pissrädd. Halva filmen skrek jag, vågade heller inte dricka någonting var ju rädd att jag skulle spilla ut allt. Tittade in lite i ögonlocken oxå, hjälpte inte riktig, blev rädd ändå.

Jumby wants to be born now...

RSS 2.0