!

Jag har så tråkigt att jag sitter och skrattar åt ingenting, förstår ni?

Alla dessa ord...

Jag är så uttråkad, sitter och håller på med ett spanska förhör om och om och om igen. Har inget bättre för mig.

Söööööööööööööö(m)ndag

Hola! Det är soligt ute och jag har fått färg! YEEEEYY! Igår var jag i stan för att köpa skor och tänkte köpa ett par jeans, men hittade inga, suprise!! Jag hittade dock allt annat och jag har nu INGA pengar kvar, så gick det med mitt sparande. Jag börjar tro att jag är beroende, den senaste tiden har jag köpt: två klänningar, tre kjolar, ett par skor, en jacka, två tröjor, en virkad korg(?), underkläder och ett par shorts. Måste sluta, men jag blir så glad av att shoppa. Ska nog lämna tillbaka en klänning. Nu ska jag plugga lite español. Adios!


Idag är det...torsdag!

Hej alla söta. Idag var det religion som sagt, gick väl sådär. Tyckte g-frågorna var svårast,  men hoppas i alla fall att det gick bra! Nu när religion är det vidare till nästa sak, historia. Vill bli klar så att jag inte sitter där i sista minuten, så efter skolan gick jag och lånade böcker och kom hem med fyra tjockisböcker. Det var inte lätt att komma hem med dom ska jag säga. Ingenting att lägga dem i, aphett med varma kläder. Bra kombination tycker jag.
I kväll ska jag lägga mig tidigt så att jag är utvilad till imorgon när det är nationella prov i engelska. Nu tänkte jag skriva lite till på historian och sedan lägga mig och vila. Hej då alla söta.


090422

Sorry, jag har inte skrivit som ni märkt. Men jag ooooooooorkar inte. Mitt ansikte är nu snustorrt och kliar som in i h*****e. Mår faktiskt sjukt dåligt, men har ändå tid att en onsdag efter en lååhåhåhååång dag i skolan göra det nedan.























Vad är det här för gubbe? Kommer inte på vem.













































kom på att jag kanske ska plugga lite religion...

17 år



Idag fyller fina alexandra 17 år!!! GRATTIS!

Påsklovet

HALLÅ! Nu är jag hemma igen och jag har inte skrivit på eeeeeeeeevigheter. Denna dag rivstartades med två prov. Alltid lika härligt, varje gång. Tänkte ta en dag-för-dag upptadering nu och ni som är intresserade kan ju fortsätta läsa.

Fredag

Efter skolan så strosade vi runt Gamla stan och sedan åkte vi hem till Johanna där vi hade piCknik ute i det emellanåt soliga vädret. Fick i mig mycket godis,saft, bullar och nuggets så magen svällde upp som en ballong. Det var i alla fall jääättemysigt och trevligt!

Lördag
Låg kvar i sängen länge, det var ju trots allt den första sovmorgonen på lovet, ända tills jag skulle jobba. Jobbade och efter det gick vi hem till lina, tittade på film, grät lite. Slut på dagen.

Söndag
Gjorde inget som är intressant att veta.

Måndag
Började dagen på gymmet med Rosanna och Lina. Resten av dagen var jag med Lina och på kvällen hade vi redan hunnit blivit uttråååkade. Men det var oxå roligt på sitt eget lilla vis.

Tisdag
Då var jag med Klara. Hah, vi målade hakorna på varandra och spelade in en liten film. Det var roligt och det är ju VÄLDIGT bra att man har en hejdundrans fantasi. Var tvungen att gå hem dock för att packa. Tråkigt tycker jag.

Onsdag-Måndag
Var tvungen att gå upp tidigare än tuppen för att hinna med tåget vi skulle ta upp till Jämtland. Kom dit och möttes av glada personer, men en ännu gladare hund med en kvast stoppad i munnen. Dagarna gick och jag hann med ganska mycket. Lite plugg, ansiktsmålning, ramlat lite här och var, ätit godis, skattjakt, shoppat, så-mycket-kortspel-så-att-man-får-ont-i-händerna, en stund i solen, ätit godis, äggat alexander, skrattat, ätit godis och druckit litervis med påskmust. Sedan kom jag hem med; färg i ansiktet, ingen kunskap överhuvudtaget om ekonomi, skadat knä som är svullet till storleken av en ballong, kläder, hål i tänderna, inget godis, hundhår och en tom plånbok. Men det var lika roligt som det alltid är.


bevis på att jag faktiskt hade det tråkigt en stund...

090402


Det blev ett par glasögon, ett par läsglasögon. Inte så farligt, det kunde ha varit värre. Mina ögon är trötta nu och snart, SNART kommer huvudvärken vara borta. Dagen började väl inte så bra med läkarbesöket imorse, där jag blev ganska besviken. Men gjort är gjort och jag kan ju inte sitta och sura för det nu.

Jag är för övrigt klar med novellen, ett plus på det i alla fall. Så nu ska jag belöna mig med lite glass. Hej.

.


Blir det med eller utan?


RSS 2.0