...

Fortfarande sjuk, jobbigt. Måste bli frisk tills på lördag. AHH! Aja, jag har nästan inte gjort något roligt alls jag har suttit och pluggat hela tiden så nu är jag nästan klar med svenskan! :) Städat har jag också hunnit med och igår kväll ville jag inte gå och lägga mig så jag och mamma låg och tittade på Sunes jul! Hehe, fan vad jag har garvat.
Nu är det dags att plugga igen och sen i kväll ska jag heja på Alice och Robin E!! Är det bara jag som tycker Robin E är bra?

Sjuk :(

Ja, nu har jag kommit hem igen. Och jag är sjuk, inte roligt.  Men det är en liten tröst i alla fall att desperate housewives går nu, hihi det är så bra. Hoppas alla andra mår bra... :)


Oops... :O

Hehe, oj då har visst inte skrivit på länge. Jag har i alla fall höstlov nu, precis som alla andra! Har typ inte gjort någonting roligt än så länge, är ju förkyld. Jobbade igår och idag var jag i stan med lina och malin. Fick tillbaka mina sune-filmer också av malin, har redan hunnit titta på några avsnitt! :)
Förresten, jag har köpt de där skorna som jag tjatade om förrut, hehe! Nöjd. Nu ska jag titta klart på One tree hill!

Historia

Ja, då sitter jag här på historia lektionen och fattar ingenting. Man måste verkligen hänga med från början om man ska fatta någonting vilket jag inte har gjort. Nä nu ska jag försöka lyssna! :P

Grey´s anatomy

Haha, Linda! Rose var inte gravid, nu är du väl glad?? :D

ekooo...

Nu är halva mitt rum tomt, skrivbordet och de två bokhyllorna är borta. In med det gamla och in med det nya. Haha, det ekar väldigt mycket i mitt rum nu och det ser ut som jag vet inte vad! :P Men, men längtar tills det blir fint och mysigt precis som jag vill ha det. Nu är jag i alla fall nästan klar med engelska uppsatsen, så skönt. En grej mindre som jag inte behöver tänka på. Snart ska jag titta på Grey´s anatomy, även fast jag inte tycker att det är lika bra som det var förut. Men tv-freak som jag är så ska jag ju självklart titta, nu när Rose är gravid! ;)

Sunes jul

Haha, som sagt ska jag få mina Sunes jul- filmer imorgon och jag kan inte vänta så jag sitter och tittar på klipp från youtube som jag nu tänkte dela med mig till er. :)




 


 

Haha, så roligt! :)

Onsdag

Ja, då var det bara två skoldagar kvar innan lovet. Idag så har jag känt mig seg hela dagen, har typ inte orkat någonting. Först hade vi svenska där jag och Rosanna satte oss i mysrummet och gjorde allt annat än att plugga. Sen var det samhällskunskap där vi först hade ett nyhetsquiz som jag förövrigt tycker är jätteroligt för man känner sig duktig när man själv kan men inte alla andra! :P
Aja, sen var det historia, höll på att somna... sen hade vi ingen spanska för hon var sjuk så vi fick sluta tidigare. Tack för det! Orkade verkligen inte stanna kvar i skolan...imorgon ska jag få tillbaka mina Sunes jul-filmer av Malin så de kanske blir till att titta på det på lovet. Det är ju så roligt! Nä nu ska jag skriva klart min engelska uppgift så jag har den klar och ska jag svara på frågor till engelska debatten så man har någonting klart i alla fall. (Började inte skriva min svenska uppsats igår som jag sa att jag skulle göra...inte bra). Hej då! :) 

Mohahaha!

Ingen spanska, ingen spanska! Vad skönt, hem och sova, har ont i hela kroppen... :O

hm...

Jag har märkt att jag skriver ganska tråkiga inlägg, men det blir så när ens blogg ser grå och tråkig ut...


Tisdag...

Idag har det varit en väldigt chill skoldag, vilket betyder att det bara är tre skoldagar kvar! Längtar efter lov! Efter skolan så gick jag till bibblan för att låna böcker om stress, det var så jobbigt att bära min väska som väger 10 kg. Efter de här tre åren kommer jag väl få gå med min högra axel i marken... :P
Idag måste jag i alla fall börja med min svenska uppsats, har inte skrivit ett enda ord...inte bra! Men först måste jag väl göra alla läxor vi har tills imorgon. Idag är det desperate housewives igen, woho det är så spännande men jag vet faktiskt vad som kommer hända men det är spännande ändå! Men men nu ska jag börja med historia läxan.

Prison Break!!

Woho! Nu börjar Prison Break igen, måste ju titta det är så spännande. Fast jag tycker det har varit segt ett tag, men nu verkar det hända saker så nu måste jag titta. Bye :)

Anna Bergendahl - Nothing Compares 2 U


Såååå braa!!!  :)

Hjälp!

Fattar nada av samhälls-läxan! :S Är det någon som förstår och kan då hjälpa mig med att förstå fråga fyra? :P

Mååååndag!

Nu är en skoldag avklarad, fyra dagar kvar! Längtar till lovet, vill sova. Känner att jag börjar bli lite hänging, vill inteeee bli sjuk. I alla fall idag var det spanska som vanligt, spanska är roligt! :) Sen bar det av till Planet fitness för att ha idrott, var sååå seg orkade typ ingenting. Men nu måste jag skärpa till mig lite, för det känns som jag ligger lite efter i skolarbetet. Har ju så mycket läxor hela tiden, ingen lugn och ro. Jaha. nu blir det väl till att ta tag i samhälls-läxan. Somnar...

:O


Kan det bli mer spännande?

söndag

Idag var jag på Åhlens och där fanns världens snyggaste skor någonsin. Sitter och tänker på dem hela tiden, de var ju sååååååååååå snygga. Fast ganska så dyra, så jag vet inte om jag har råd! :(
Aja, snart börjar ju one tree hill som man måste titta på men innan ska jag försöka göra klart alla läxor vi har! Boring...

plugga lite utredande uppsats!

Nu sitter jag och Rosanna i mysrummet helt ensamma. Jag har fortfarande inte börjat skriva någonting vilket jag måste göra nuuu, efter att jag är klar med att göra ingenting. Rosanna är hungrig. Hej Då!! :)


Torsdag!

Idag är det torsdag, vilket betyder att vi slutar kvart över elva! Jag hade bestämt mig för att städa när jag kom hem för att mitt rum ser ut som en soptipp(överdriver inte). Man kan knappt röra sig här inne p.g.a. alla dessa påsar som står på golvet eftersom jag ska göra om mitt rum! :) Jag måste också sortera alla papper jag har fått från skolan som ligger på golvet innan jag tappar bort allt, vad har hänt med mig? :O Nä, nu ska jag sätta fart på städningen medans jag lyssnar på lite coldplay! :)


ahh...

Jaha, idag fick jag inte gjort lika mycket som jag ville. Jag vaknade 12 av att mamma ringde, ahhh! Åt frukost när lina ringde och eftersom man är simtränare så skulle vi bestämma vilka barn som kunde flytta upp till en annan grupp. När det var klart så var klockan två och då började jag med engelskan vilket jag skrev i snigelfart, är fortfarande inte klar ska bara skriva avslutningen :P
Har börjat på samhällsläxan men den var såå himla tråkig att göra så jag satte mig och tittade på the hills :)
Men jag ska skärpa till mig nu och skriva klart engelskan...efter the hills!!
Ciao


orkar inte komma på en rubrik...

I fredags var det alltså inspark, vilket var skitkul. Resten av helgen har väl inte varit toppen eftersom jag inte mått så bra, men nu mår jag bättre som tur är då vi imorgon ska spela  badminton. Jag älskar badminton!! :)
Det är i frescatihallen och jag har ingen aning om hur man hittar dit, så jag måste väl åka år innan vi börjar för att hitta dit. Men, men nu ska jag plugga lite på¨matteprovet vi har på tisdag aaaahhhh!!!


HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :)

Jag kan inte förklara med ord hur glaaaaad jag är för att jag är klar med historian. Äntligen, som jag har slitit med den, ändå är jag inte riktigt nöjd men jag orkar verkligen inte skriva ett ord till!! Idag var det orientering. Jag och Rosanna var skitbra, vi tog alla kontroller!! ;) Jag blev väldigt stolt över mig själv, med tanke på hur det gick förra terminen i ursvik med ängskolan :P

Nu blev jag påmind av Linda att vi har matteprov på torsdag, måste plugga så att jag för en gångs skull kanske får ett bra resultat! Hihihi, jag är klar med historian!!! Wohooo!!! :)

Håltimme

Nu sitter jag i halva Rosannas knä och gör ingenting. Jag har ingen data så jag kan inte plugga historia!
Idag ska vi äta på Thai India, mums fillibabba! :) Rosanna hälsar!
Nu orkar jag inte skriva  mer, see ya!

Historia

Oh, nu är jag i alla fall färdig med halva historian. Nu är det bara analysen kvar då....orkar inte. Det är sååååå tråkigt!
Men måste fortsätta, jag hinner nog inte plugga så mycket i veckan.
Får ju inte glömma att titta på one tree hill ikväll heller, det är så spännande. :)


haha :)

+ att jag fyller om exakt tio månader. Intresseklubben antecknar...

historia

jaha, nu sitter jag och skriver på livets lott. Jag ska vara en krigare i Sparta och jag vet inte hur jag ska börja. Idag ska jag gå och handla kläder igen, eftersom jag hittade inga jeans, ingen halsduk och inga tofflor! :O
Nu ska jag fortsätta skriva på historian så att jag inte behöver sitta i sista minuten och stress-skriva! :P
Bye...

:)

Tjeeennaa!
Nu sitter jag och "pluggar" i mysrummet, det går inte såå bra! Snart är det dags för spaanish....men nu ska jag försöka plugga.......jag menar allvar!! :O

RSS 2.0