090331






Sista mars och termometern var som högst på 12 grader. Det är värt en liten applåd. Det är så skönt när man går hem från skolan och det är LJUST! Nu börjar sommaren närma sig med små steg. Den här sommaren ska bli så himla kul, jag ska bara leva som om det inte fanns någon morgondag. Peace&Löööööööööööve here I come.
 
NU hade jag tänkt "fokusera" på min novell som jag måste måste blir klar med. Ångest, ångest, ångest. 
Ikväll är det desperate housewives och of course ska man ju titta. Så det får bli ett HEJ.

Måndag

jag har inte så mycket att skriva, inte mer än att det bara fyra dagar kvar till lov. Ah, det efterlängtade lovet, skönt det ska bli. Nu är det bara tre dagar kvar i skolan och det lär jag ju överleva.


090326

nej, nu ska jag ut i den kalla luften och ta mig en liten promenad. hej.

090325

Jag sitter i min säng och har ont i huvudet...fortfarande. Jag var hos doktorn tidigare idag, men jag fick inte så mycket ut av det, jag var bara tvungen att göra ett blodprov som inte uppskattades. Men dubbelhakstretchningen gjorde besöket lite roligare i alla fall. Så nästa besök jag ska göra är till optikern. Roligt.

Nu hade jag tänkt läsa klart twilight boken och sen plugga lite till idrottsprovet. Det är skönt med studiedagar. Hej.

?

Imorgon ska jag till läkaren för att undersöka mitt huvud och handlar det om det jag tror att det gör så kommer ni få se mig med glasögon hädanefter. Jag är redan mentalt förbered, men jag vill INTE! Buhu, jag passar inte ens i glasögon.

Över till lite mer roliga saker, imorgon är det studiedag och då ska vi till Alexandra för att äta våfflor(inte jag dock), om det inte är så att jag är hos läkaren då. Nu ska jag titta vidare på vänner, det är så roligt. Hej.

090323

Här sitter jag och skjuter fram skrivandet på min novell. Planen var att jag skulle börja klockan fem och två timmar senare sitter jag här och har inte ens öppnat dokumentet. Så därför spenderar jag min tid till andra saker som att läsa tredje  twilight boken, lyssna på musik och nu börjar vänner så det måste jag ju titta på. HEJ.

Vår



Våren är kommen, tralalala! I natt drömde jag om fåglar igen, denna gång en skata som var fast på mitt rum och inte ville ge sig av. USCH!
Ska skriva lite på religionsläxan, sen, SEN ska jag försöka läsa ut den andra twilight boken. Det kanske tar hela natten för mig, men då behöver jag ju inte oroa mig för att drömma om några förbannade fåglar. Hua!

090317


Denna dag spenderades i skolan och när jag kom hem fick jag till min stora glädje se att jag fått min Peace&Love biljett. Lycka på det! Nu har jag precis läst klart den första twiligt boken och den är så bra. Måste börja läsa den andra boken NU! Fast nu tänkte jag ju öva på min engelska redovisning som jag har imorgon. Wish me good luck.

-

Jag vet att jag sa förut att jag skulle skriva varje dag, men jag vet att jag kommer bryta det sen så jag skiter helt enkelt i det. Om man inte har någonting att säga, så finns det  ingenting att skriva om!

090313


Men idag är det ju fredagen den 13:de IGEN! Den var inte lika olycksfull som den förra, men en sak var att det var fel på tåget men jag hann ändå. Jag hade tänkt stänga ner datan och läsa twilight boken nu, vila lite. Ska bara ta det lugnt ikväll och vila mitt lilla huvud. Det blir allt för idag, hej.

Woho!

Yes, nu har jag ÄNTLIGEN bokat biljetter till Peace&love!


090312

Tröttsam dag har det vart, på lunchen vart det något som var helt fel, kände mig helt borta där ett tag. Det resulterade bl.a. i en värkande arm, kallsvettningar och jag trodde jag skulle svimma där ett tag. Men envis som jag är så skulle jag absolut till gymmet, jag har ju gett ett löfte. När jag kom hem nu, blev det samma sak igen som på lunchen, kallsvettningar och hela baletten, skitjobbigt. Det är nog för att jag är så stressad, längtar så till påsklovet. Nu längtar jag till tårta!!


Grattis!

Idag är det min namnsdag, men det skiter vi i för idag fyller min mamma år! GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!

090310

Idag är det tisdag och just nu har vi  engelska och alla sitter antingen och läser eller skriver. Jag sitter i alla fall och väljer ut några citat som jag hade glömt att ta med. Jättejobbigt. När jag kommer hem ska jag gå och lägga mig och sova för jag har så inihelvetes ont i huvudet, trots att jag tagit två ipren. Det är så himla jobbigt och vakna varje morgon och ha en nästan ilande känsla i huvudet, mamma tror att det är för att jag är stressad och det kan ju förklara alla andra smärtor också. Aja, ska inte sitta här och klaga, utan nu vill jag bli klar med det här, ciao.


Har hon fått räksallad i ögat, tror du?

Fattar inte hur man kan tycka en mening är så rolig som jag tycker att den här är. Kan sitta och skratta till den här för evigt.

Måndag

Nu är det måndag och en ny vecka har startat. Längtar till lovet som är om fyra veckor. Vaknade idag av mig själv, eftersom mitt huvud höll på att sprängas, så efter en ipren kändes det bättre. Nu sitter jag här och försöker arbeta med engelskan själv och är mätt efter all kebab jag ätit (spillde ingenting). Nu ska jag koncentrera mig.

Wipe out

Jag har aldrig skrattat så mycket som jag har gjort den senaste timmen. Wipe out är det roligaste programmet jag någonsin sätt och med Felix Herngrens kommentarer kan man inte sluta skratta. Jag skrattade så mycket så att jag börja grina, soffan i vardagsrummet är alldeles blöt efter mina tårar. Jag är seriös, shit vad jag skrattade. Mamma och jag satt och skrattade i kör. Om ni inte sett Wipe out så måste ni göra det NU...och helst imorgon! Haha!

I wish I was a little bit taller

Jag hade en jätteläskig dröm i natt, jag blev av jagad av läskiga duvor. Det var en duva som hängde efter mig hela tiden och försökte attackera mig. Det var jätteobehagligt och igår var det typ en duva som försökte attackera mig i stan som jag dock sprang ifrån. Gillar inte duvor eller fåglar över huvudtaget, hua!

Nu har jag i alla fall äntligen läst klart min engelska bok så nu ska jag börja svara på frågorna som man fick till texten, Peace.


Muse

Förrut brukade jag lyssna väldigt mycket på muse, och nu har jag börjat igen. Jag tycker dem är så himla bra, jag gillar nästan alla låtar. Min musiksmak.

SUPERMASSIVE BLACK HOLE



TIME IS RUNNING OUT



KNIGHTS OF CYDONIA



FEELING GOOD



STARLIGHT

In the city


Nu är jag hemma ifrån stan, jag följde med mamma som skulle klippa sig. Jag var ju tvungen att köpa en present till henne, eftersom hon fyller år på fredag. Jag hittade lita andra saker oxå som jag betalade med mina presentkort jag fick i jul. Jag köpte ett par solglasögon (som ser är lite rayban-aktiga), en kjol, ett skärp och en jäääääääättestor tröja + mammas present. När mamma skulle gå och klippa sig, i PUB-huset, så hörde jag några som spelade på övervåningen som jag kände igen, så jag gick upp för att titta och det var SAHARA HOTNIGHTS! Ohlala, dem är ju så bra och jag blev helt till mig. Jag filmade in, men fick panik när jag inte hittade filmen, som tur hittade jag den! Blev lite sur där ett tag. Förresten så såg jag världens snyggaste skor på monki som jag bara ville ha, men jag hade inte råd. Hittade även en tröja på bik bok som var ascool, men kunde inte köpa den heller, hade inte råd. Och så hittade jag en snygg klänning som kom från ett visst ställe jag inte kan uttala (vet ju inte om mamma läser, vilket jag inte hoppas att hon gör), men hade inte råd där heller. Måste ju spara pengar till peace&love. Oj, nu måste jag gå. Mamma har en morotsbit i ögat.


1. Tröja framifrån 2. Tröja bakifrån 3. Klänning

Gymmet

Nu är jag hemma, jag var och gymmade med fanny, alexandra och rosanna. Väl där så konstaterade både jag och rosanna att vi saknar våra magrutor, så vi bestämde oss för att göra en pakt, där vi bestämde att vi skulle träna en gång i veckan. Shit vad duktig jag är om jag klarar det, jag har blivit ganska lat på sistone. Idag hade jag också ett historia prov som gick förvånansvärt bra jämfört med första gången, så jag hoppas jag får det resultat jag vill ha. Nu ska jag titta på the city och sova. Är väldigt trött efter den här jobbiga veckan. zzz...

Glädje

Woho, jag fick MVG i bild! GLÄDJESKUTT, GLÄDJESKUTT!! Shit, jag trodde verkligen inte att det skulle gå så bra, men det gjorde det. Hon sa att jag hade ett perfekt namn på mitt projekt, det känns som jag drömmer.


Jag vill tacka min mamma (hjälpt mig med bildspelet), lina (stått ut med mitt tjatande och mina panikattacker och är själva huvudpersonen i mitt bildspel), Alexandra(som blev glad att jag fick ett MVG och hjälpt mig!) och alla andra sötnosar i klassen( som hjälpt mig och vart allmänt gulliga)!

Nu ska jag vara social med alla andra. Hej. Nej det hann jag inte för nu börjar idrotten. Hej igen.


Together we cry

Jag börjar tröttna nu på att läsa samma sak hela tiden om och om igen. Jag är inte speciellt koncentrerad, tar småpauser efter varenda mening. Hittade t.o.m. ett stavfel i historiaboken, wow! Nej, jag ska inte sitta här och dra mig, FOCUS PLEASE!! Ska läsa om en upplyst monark, sen kanske det blir en paus till, vem vet?

xoxo

090304


Imorse mådde jag bajs, hade ont överallt, men tack vare en ipren jag fick av Linda så gick det nästan över!
Nu har jag läst om frihetstiden i Sverige så nu ska jag läsa det igen så att jag får in det i huvudet och det kommer inte bli något Grey´s Anatomy - tittande ikväll för måste lära mig historian snart. Tänkte bara ta en powernap först så att jag blir ultrapigg tills jag ska plugga vidare. Ha det.

090303

Nu är jag hemma och har huvudvärk som aldrig, aldrig, aldrig vill försvinna, aaargh!! Sitter och pluggar nu på historia till provet vi har på fredag, jättejobbigt får inte in det i huvudet. En gladare nyhet är att idag hade jag min skinnjacka för den första gången på jäääääättelänge, aaah snart är det våååår!! Nu ska jag fortsätta plugga och sen blir det mat, dusch, desperate housewives, plugg och sova!

100:de inlägget

Ja, och med det kan vi konstatera att jag inte skriver särskilt mycket i bloggen. Jag har ju haft den här bloggen i flera månader. Så nu ska jag lova att skriva ett inlägg per dag tills jag slutar skolan, så nu har jag lovat det. Nu slutar vi snart så ska stänga av datorn, see ya!


-

Jag fyller år om 5 månader...

Peace&Love


Jag vill, vill, vill dit! Jag berättade för mamma att ALLA fick, typ och eftersom ALLA, typ fick så fick jag det också. HAPPY FACE! Jag fick ju inte vara den enda som inte fick. Men när jag sa att det var i fem dagar fick jag inte vara så länge, men jag kan säkert övertala det med! För jag VILL dit!! Jag längtar efter sommaren.

RSS 2.0